top of page
HeaderHome

TOTAALOPLOSSINGEN IN BEVEILIGING VOOR UW BEDRIJF

ISS-Security waakt al meer dan 45 jaar over uw veiligheid.

Oplossingen op maat van uw beveiligingsbehoefte

Meer en meer bedrijven zijn op zoek naar totaaloplossingen om hun veiligheid te garanderen. Ondersteund door een jarenlange ervaring komt ISS-Security tegemoet aan deze behoefte met oplossingen op maat van de beveiligingseisen van onze klanten, met een constante focus op innovatie. Hiervoor zijn we niet gebonden aan één enkele fabrikant of leverancier van beveiligingsproducten, maar werken we met verschillende topmerken die hun kwaliteit al vaak bewezen hebben.

Image by Pawel Czerwinski

Partners waar ISS-Security mee samenwerkt

Nedap

TKH

Commend

EXACQ

SimonsVoss

Geutebrück

LENELS2

AXIS communications

MILESTONE

Onze security oplossingen

IP camerabewaking

IP videofonie en parlofonie

Video-, data- en audiocommunicatie

Toegangscontrole

Cybersecurity

Security management

Security control rooms

Nummerplaatherkenning

Beveiligingscamera
Toegangscontrole

Toegangscontrole:

LENEL ONGUARD

Lenel OnGuard is een gebruiksvriendelijk security management systeem. Een eenvoudig systeem kunnen we volledig uitbreiden en flexibel aanpassen op maat van de klant. Lenel OnGuard wordt daarom ingezet in kleine organisaties, maar net zo goed bij multinationals die wereldwijd meerdere locaties beheren.

IPROTECT KEYPROCESSOR

Als u de gebruiksvriendelijkheid en het bedieningsgemak in beschouwing neemt, begrijpt u meteen waarom zoveel bedrijven in binnen- en buitenland voor iProtect hebben gekozen. Het iProtect security management systeem van Keyprocessor kenmerkt zich dan ook door een slimme combinatie van beveiligingsoplossingen op één betrouwbaar platform. Dit resulteert in efficiëntie en kostenbesparingen. iProtect is het ideale security management systeem om de veiligheid van gebouw en medewerkers te waarborgen, nu en in de toekomst. Omdat iProtect de data van verschillende onderdelen efficiënt vastlegt, levert dit een schat aan security management informatie op. iProtect is volledig inhouse ontwikkeld. Zo kunnen we het systeem perfect afstemmen op uw wensen en vakkundig advies bieden.

AEOS  TOEGANGSCONTROLE

Aan welke eisen je toegangscontrole ook moet voldoen, AEOS is zo ontworpen dat het zich aanpast aan jouw wensen. Dit platform is het ideale fundament voor elke toepassing van fysieke toegangscontrole, waar dan ook ter wereld. Met AEOS kunnen mensen zich volledig richten op hun kerntaken. En dat is goed voor de productiviteit, creativiteit en prestaties van jouw organisatie.

SIMONSVOSS DIGITAAL SLUITSYSTEEM MAAKT VEILIG EENVOUDIG

Uw autodeur opent u met een druk op de knop of via uw smartphone. Zo makkelijk kan het ook in uw werkomgeving. Elektronische toegangscontrole is niet alleen comfortabeler dan een mechanisch sluitsysteem: elektronische sleutels en cilinders zijn veiliger, praktischer en efficiënter.

Met spectaculaire innovaties lopen wij daarin al meer dan 40 jaar voorop.

Toegangscontrole
icoon3

Bezoek de webshop van ISS-Security om onze producten te ontdekken.

ALL-IN-ONE OPLOSSINGEN VOOR DE BEVEILIGING VAN BEDRIJVEN.
CONTACTEER ISS-SECURITY METEEN!

bottom of page